Mitsubishi Heavy STANDART SRK35ZSP-W / SRC35ZSP-W

1 749,00 лв. 1 649,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

SEER7.3SCOP4.4КласA++Мощност12 000 BTU

Мощност охлаждне: 0.9 / 3.2 / 3.7 kW

Мощност отопление: 1.0 / 3.6 / 4.6 kW

Консумация при охлаждане:  0.91 kW

Консумация  при отопление:  0.93  kW

Цената е с вкл. монтаж!

Подробно описание

Jet технология

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy използва иновативна Jet технология, разработена на база аеродинамичния анализ, приложен при проектирането на турбореактивните двигатели. Благодарение на нея климатикът генерира голям обем въздушен поток при минимална консумация на енергия. Въздушната струя, образувана от системата  JET Air Scroll е мощна, но равномерна и достига до най-отдалечените ъгли на помещението.

Комфорт по време на сън

Със “sleep timer” се постига умерена климатизация чрез прецизно управление на капацитета, както и допълнително енергоспестяване. В определен времеви диапазон климатикът намалява/увеличава температурата с 1°C в зависимост от режима и по този начин поддържа благоприятен климат по време сън. За по-голям комфорт можете да използвате функцията за запаметяване на позицията на клапите, за да не усещате въздушната струя.

Функция самопочистване

Благодарение на тази функция не се задържа влага във вътрешността на климатика, което предотвратява образуването на мухъл и възпрепятства появата на неприятни миризми при пускане в началото на отоплителния сезон.

 

Адаптивно управление с предсказване

Климатизаторът автоматично определя режима на работа и настройките на температурата, базирайки се върху приблизително изчисление, и настройва инверторната честота.

Economy режим - поддържа комфортна работа на охлаждане и отопление.

Автоматични въздухо-разпределителни клапи

Запаметяване на позицията на клапите

"Hi Power" режим

Климатикът може да работи в "Hi Power" режим за 15 минути. Този режим е удобен за бързо постигане на желаната температура.

Комфортен старт

В режим ON-TIMER климатикът автоматично започва работа малко по-рано, така че стайната температура да бъде оптимална в зададеното време.

Микрокомпютърно обезскрежаване

Този режим автоматично премахва натрупаната скреж и спомага за намаляването на времето за размразяване.

Функция самодиагностика

В случай, че климатикът не функционира добре, вътрешен микропроцесор автоматично започва да се самодиагностицира. Грешката се представя като двуцифрена индикация.

Автоматична функция за рестартиране

Компенсирането при спиране на захранването е функция, която запаметява операционния статус на климатизатора непосредствено преди изключването му заради спиране на захранването и автоматично продължава операцията от този момент  при възстановяване на захранването.

 

Монтаж

В цената на климатика е включен стандартен монтаж до 3 метра тръбен път между вътрешно и външно тяло

За повече информация вижте тук

 

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!