• Начало
  • AUX
  • Aux Q-Pro Wind Free ASW-H12C5A4 / AQAR3DI-B8 12000 BTU, клас А++

Aux Q-Pro Wind Free ASW-H12C5A4 / AQAR3DI-B8 12000 BTU, клас А++

1 699,00 лв. 1 349,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

SEER8.5SCOP4.6КласA++Мощност12 000 BTU

Мощност охлаждне: 0.8 / 3.6 / 4.2 kW

Мощност отопление: 1.0 / 3.8 / 4.5 kW

Консумация при охлаждане: 0.14 / 0.87  kW

Консумация  при отопление: 0.18 / 0.95  kW

Гаранция: 3 години!

Цената е с вкл. монтаж !

Подробно описание

Висока сезонна ефективност

Висока ефективност, както за охлаждане, така и за отопление - енергиен клас А++ в режим на охлаждане и А+ при отопление.

Wind Free – без студени течения

Моделите Q-pro от професионалната серия на AUX са най новата разработка на компанията. Специално е наблегнато на комфортното охлаждане и отопление. В режим на охлаждане въздушната струя минава през специално изработено витло, в което има много на брой малки отвори, проектирани по патентована технология, позволяваща на струята да премине, без на изхода да се усеща студено течение.

4D въздушен поток

За най-високо ниво на комфорт и еднаква температура във всеки ъгъл на стаята, климатиците от серията Q-Pro на AUX са снабдени с функцията „4D въздушен поток“, която предоставя възможността за управление на въздушния поток в 4 посоки – по вертикала и по хоризонтала.

Самопочистване

Климатиците AUX Q-pro разполагат с функция за самопочистване. Чрез нея климатикът ще генерира огромна температурна разлика за кратко време – първо работи в режим на охлаждане и така кондензираната вода отстранява натрупаните прах и бактерии, след което преминава в режим на отопление, а накрая се включва само вентилатора, за да отстрани напълно влагата от вътрешната част на уреда. По този начин се предотвратява развитието на бактерии и мухъл и се достига до 90% степен на стерилизация.

Плазмен филтър

Инверторният климатик AUX Q-pro ASW-H12C5A4/AQAR3DI-B8 ще се погрижи за перфектния климат и качеството на въздуха във вашия дом или офис благодарение на вградения плазмен филтър. Студената плазма елиминира праха, премахва миризмите и задимяването, като по този начин осигурява по-чист въздух и здравословна среда в помещението.

Wi-Fi управление

За по-голямо удобство климатиците от серия Q-Pro на AUX могат да бъдат управлявани от разстояние с помощта на включения в комплекта Wi-Fi контролер. Необходимо е единствено да следвата инструкциите, за да го активирате и ползвате от смартфона си.

Монтаж

В цената на климатика е включен стандартен монтаж до 3 метра тръбен път между вътрешно и външно тяло

За повече информация вижте тук

 

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!