AUX New-Q ASW-H12C5A4/QCR3DI-C0

1 399,00 лв. 1 129,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

SEER6.1SCOP4.0КласA++Мощност12 000 BTU

Мощност охлаждне: 3.5 kW

Мощност отопление: 4.1 kW

Консумация при охлаждане: 1.2 kW

Консумация  при отопление: 1.2 kW

Гаранция: 3 години!

Цената е с вкл. монтаж !

Подробно описание

 

Серията New-Q предлага надеждни и икономични решения за охлаждане и отопление. Моделите са снабдени с плазмен филтър за пречистване на въздуха, модул за Wi-Fi управление и допълнителни функции за по-голям комфорт и ефективност. Външните тела са оборудвани с нагревател за гарантирана работа при температури до -20°C. Инверторният климатик AUX ще ви помогне да климатизирате дома си благодарение на многобройните функционалности, които допълнително подобряват енергийната ефективност (клас А++ охлаждане и А+ на отопление), разпространението и качеството на въздуха. 

Пречистване на въздуха:

 Инверторните климатици AUX New-Q осигуряват здравословна среда в помещението с помощта на четирислойна филтрация на въздуха и система за стерилизация. Филтрите улавят праховите частици, бактериите и неприятните миризми, а чрез високо температурно ниво се постига стерилизация до 99%. За определен период от време тръбата на изпарителя поддържа температура от 57 ºC, която унищожава вредните микроорганизми.

 

Висококачествен компресор:

 Инверторният климатик AUX New-Q притежава мощен и ефективен компресор с висока производителност. Технологията за бързо охлаждане (за около 30 секунди) и нагряване (в рамките на 1 минута) позволява да достигнете идеалното ниво на комфорт за възможно най-кратко време.

 

Защита при изтичане на хладилен агент

Уредът е проектиран да спре работа автоматично при наличието на теч на хладилен агент от тръбите или съединенията. По този начин се предотвратява повреда на компресора в следствие на прегряване, поради недостиг на фреон.

 

Отопление против замръзване:

При активиране на тази функция климатикът работи в режим на отопление, като поддържа постоянна температура от 8'С. Това е практично решение, ако ви се наложи да отсъствате за по-дълъг период от дома си през зимата, както и за помещения, които не се обитават, но искате да предпазите вещите в тях от измръзване.

 

Самопочиставане:

Климатиците AUX разполагат с функция самопочистване. Чрез нея климатикът ще генерира огромна температурна разлика за кратко време - първо работи в режим на охлаждане и така кондензираната вода отстранява натрупаните прах и бактерии, след което преминава в режим на отопление, а накрая се включва само вентилатора, за да отстрани напълно влагата от вътрешната част на уреда. По този начин се предотвратява развитието на бактерии и мухъл по питата и се достига до 90% степен на стерилизация.

 

Минимална консумация в Standby режим:

Високотехнологичното производство на електронните елементи, вложени в климатиците AUX, дават възможност да се достигне консумация в Standby режим от едва 0,3W, което изключително важно за енергоспестяване на годишна база.

Монтаж

В цената на климатика е включен стандартен монтаж до 3 метра тръбен път между вътрешно и външно тяло

За повече информация вижте тук

 

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!